اخبار مرکز

image_pdfimage_print

اجتماع سه روزه مسلمانان، علما و شیوخ شرق و مرکز آفریقا توسط «مرکز تبلیغ فی سبیل الله» در مسجد جامع منطقۀ کِبرا در حومۀ شهر نایروبی، پایتخت کنیا، برگزار شد . به گزارش شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه)، به نقل از ایکنا، این اجتماع بزرگ یکی از برنامه‌های بسیار مهم مرکز تبلیغ «فی سبیل الله» است که به مدت سه روز و پنج بار در سال، به طور چرخشی، هر بار در یکی از کشورهای شرق آفریقا، اجرا می‌شود . روحانیان برجسته از این کشورها و مناطق اطراف آن در این برنامه شرکت می‌کنند .

رایزن فرهنگی ایران در کنیا نیز به دعوت رسمیِ شیخ عبدالیوسف، دبیر مرکز تبلیغ «فی سبیل الله»، یکی از سخنرانان این مراسم بود که حدود پانصد نفر از مردان و بیش از هزار نفر از بانوان مسلمان مناطق مختلف نایروبی و به ویژه کبرا و جمعی از علمای مسلمان کنیا، تانزانیا، اوگاندا، زنگبار و مالاوی (همه از اهل سنّت) در آن شرکت داشتند . رایزن فرهنگی ایران در کنیا در سخنرانی خود به بررسی تحلیلی وحدت و اخوّت اسلامی، زمینه‌ها و شرایط و عوامل تحقق آن و تبیین بستگیِ تام آن به حقیقت‌جویی و ابتنای آن بر عدالت‌طلبی پرداخت .

وی همچنین با استناد به آیات قرآنی و روایات و سیره نبوی به تشریح مبانی، اصول و روش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز مسلمانان با یکدیگر و با پیروان دیگر مذاهب و ادیان در جهان پرآشوب کنونی پرداخت .

تذکر اکید بر ضرورت شناخت دشمنان امروز اسلام و مسلمانان، برای مقابله با دسیسه‌ها و فتنه‌انگیزی آنان در ایجاد اختلاف و گسترش کینه و نفرت در میان مسلمانان و بررسی و نقد نمونه‌های عبرت‌آموز آن از تاریخ اسلام و به‌ویژه از اوضاع کنونی کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی چون کنیا ؛  همچنین اشاره به تجربه ارزشمند انقلاب و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه در پرتو رهبری داهیانه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، برخی از دیگر مطالب مطرح شده در سخنرانی رایزن فرهنگی ایران بود .

سپس امیرعبدالله، عضو کمیته اجرایی مرکز تبلیغ «فی سبیل الله» و «امیر اجتماع» در کنیا، ضمن تشکر از رایزن فرهنگی ایران برای شرکت و سخنرانی در این اجتماع، عنوان کرد که سخنان پر شور وی درباره وحدت و اخوت مسلمانان و تبیین برخی از دیدگاه‌های مذهب تشیع در این زمینه، به یقین، نظر مخاطبانی را که نگاهی متفاوت به اسلام شیعی داشتند تغییر خواهد داد .

در اجتماع سه روزه کِبرا، سخنرانان خطابه‌هایی بسیار روشنگرانه درباره مسائل و مشکلات کنونی مسلمانان و جوامع اسلامی ایراد کردند که بسیار مورد توجه مخاطبان قرار گرفت .

اجتماع آینده از 23 تا 25 خرداد ماه در زنگبار، با حضور معاون رئیس جمهوری آن کشور برگزارخواهد شد .

پیش‌بینی می‌شود که بیش از پنجاه هزار نفر از مسلمانان کشورهای شرق آفریقا در این جزیره گردهم آیند .

پس از آن، اجتماعی در مرداد ماه در کشور تانزانیا برگزار خواهد شد و آخرین اجتماع سال 2014 در مومباسا خواهد بود .

مرکز تبلیغ «فی سبیل الله» در سال 1976 توسّط مرحوم شیخ ابوبکر درویش، با هدف تبلیغ اسلام از طریق دعوت، در کنیا تأسیس شد. وی از منابع مالی خود و کمک‌های مردمی در این راه بهره جست .

ساختار سازمانی این نهاد دارای سه سطح است :

1. کمیته اجرایی ملی که بالاترین مرتبه را دارد و متشکل است از رئیس ملی معروف به «امیر الاُمرا»، معاون وی به عنوان نائب الامیر، دبیر، خزانه‌دار، دبیرسازماندهی و هشت امیر .

2. شورا که از سی عضو ملی و معمولا سالخورده تشکیل می‌شود .

3. دفاتر منطقه‌ای که در مساجد بزرگ سراسر کشور مستقر هستند .

فعالیت‌های اصلی این مرکز عبارت است از اشاعه اسلام، دعوت به اتحاد مسلمانان و آموزش دین از طریق برگزاری محافل و اجتماعات. این مرکز سیاسی نیست و در امور ادیان دیگر مداخله نمی‌کند . این مرکز نه تنها در کنیا، که فراتر از آن نیز به ترویج دین می‌پردازد و در نتیجه اقدامات آن تاکنون شماری درخور توجه از مردم آفریقا به اسلام گرویده‌اند .

ایجاد یک حساب کاربری
Konak kafe he Kirmizi UJ 171 HE (: Sen bizi talebe sandin sanirim oyle netde atarlandigin piclerle karistirdin beni yaptiklarimiz gelecekte yapacaklarimizin teminatidir.Net de takiliyoz diye bizi kendin gibi kolpaci sandin (: Rainman abine gidiyorsun soruyorsun revo dediklerini yaparmi yapmazmi?Hapis yatmismi ve yinede cekinmeden yatarmi ha derse yalan soyluyor korkmana gerek yok fakat derse ki yapar ve yatmistir yinede yatar derse o gotunu kolla dilini kesicem!! Kirmizi he UJ he,konak kafe he UJ u beji gostercem sana sen konum atamadin ama lamossun derken bosa demiyordum oyle facede her haltini paylasirsan ergec bulur birileri seni eninde sonunda dusurcem seni, konak kafede yeter bize seni bulup dusurmek icin sen erkeksen karsima cikarsin (: illaki seni dusurcez o avradinsiz gezme anca onun yaninda o dilini kesmeyiz lakin seni avradinsiz,tek veya arkadaslarinla denk getirip dusurelim o zaman affedilmeyeceksin