حضرت آیت الله مکارم شیرازی: «تربیت» محور برنامه های صداوسیما قرار گیرد
شفقنا- حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی گفتند: در تمام برنامه های صداوسیما باید محور، تربیت باشد، نه کسب رضایت بی قید و شرط.
به گزارش شفقنا، مرجع تقلید شیعیان در دیدار پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما اظهار داشتند: سوابق و تجربۀ زیاد جنابعالی و نیروهای مستعدی که در صداوسیماست، می تواند سبب شکوفایی و پیشرفت هرچه بیشتر این سازمان گردد.
ایشان گفتند: همان گونه که وظیفۀ دانشگاه پرورش نخبگان، افراد لایق و ارائه راهکارهای مناسب جهت برطرف کردن مشکلات مردم و کشور است، صداوسیما نیز می تواند با جلب اعتماد و رضایت مردم، در این زمینه اقدام کند.
آیت الله مکارم شیرازی با برشمردن تفاوت های صداوسیمای اسلامی با صداوسیمای غربی خاطرنشان ساختند: غربی ها در پخش برنامه های خود مقید نیستند، اما صداوسیمای اسلامی باید به گونه ای باشد که عمق وجودی اسلام در تمام برنامه هایش، حتی در برنامه های طنز احساس شود.
ایشان تربیت محور بودن را از دیگر تفاوت های صداوسیمای اسلامی با صداوسیمای غربی دانسته و گفتند: باید در تمام برنامه های صداوسیما محور، تربیت باشد، نه کسب رضایت بی قید و شرط.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اینکه صداوسیما نباید تنها به دنبال درآمدزایی باشد، افزودند: پخش آگهی های نامناسب و نیمه مبتذل بخاطر درآمد درست نیست و باید جنبۀ فرهنگی در پخش آگهی ها رعایت گردد.
ایشان در ادامه به ضرورت ارتباط میان صداوسیما و حوزه های علمیه اشاره کرده و افزودند: صداوسیما باید از حوزه های علمیه و طلاب جوان و مستعد در تولید محتوا و برنامه های خود استفاده کند، البته مقصود از جوان، فکر جوانی، روح جوانی و فعالیت جوان است.
آیت الله مکارم شیرازی، مسئولیت صداوسیما را بسیار خطیر و مهم دانسته و گفتند: جنگ، جنگ صداوسیماهاست، لذا باید شما تحولی چشمگیر در صداوسیما ایجاد کنید.
ایشان شبکه جهانی ولایت را یکی از شبکه های بسیار مهم جهت معرفی معارف اسلامی در سطح جهان برشمرده و خواستار همکاری بیشتر میان صداوسیما و شبکه جهانی ولایت شدند.
مرجع تقلید شیعیان، تقویت و افزایش سطح رادیومعارف را ضروری دانسته و تأکید کردند: جمع میان سلیقه های متفاوت ضمن رعایت تمام اصول اخلاقی نشانۀ خطیر بودن وظیفۀ صداوسیماست.
گفتنی است در ابتدای این دیدار، دکتر جبلی گزارشی از فعالیت های صداوسیما ارائه کرد.
انتهای پیام
منبع: fa.shafaqna.com
نظر شما :